Over ons

Meestervacature is een vacaturebank voor het onderwijs. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat meestervacature een nieuwe en effectieve kanaal is om de onderwijsvacatures uit te zetten voor scholen. Werkzoekenden kunnen zich gratis inschrijven op de website en kunnen een uitgebreid profiel invullen. Op basis van dit profiel blijven kandidaten per e-mail op de hoogte van de laatste vacatures. 

Scholen kunnen veel besparen door voor het werven van nieuw personeel meestervacature in te zetten . Tegen de laagste tarieven kunt u in onze bestand van werkzoekenden in het onderwijs, benaderen voor uw vacatures. Dagelijks zien veel bezoekers uw vacatures en staan er reeds duizenden werkzoekenden in het onderwijs ingeschreven. 


Waarom Meestervacature?

Specialist in onderwijsvacatures

Zeer snelle invulling van de vacatures

Landelijke dekking

Meer dan 10.000 relevante bezoekers per maand


Hoe werkt Meestervacature?

Meestervacature brengt met zijn nieuwe online onderwijsplatform vraag een aanbod bij elkaar. De vacatures worden door de scholen op Meestervacature geplaats en kunnen bijvoorbeeld ook op de website van de school worden ingeladen, zodat u maar op 1 plek de vacatures hoeft te beheren. Daarnaast worden de vacatures op vele onderwijs gerelateerde websites ingeladen en werken wij samen met vele onderwijsorganisaties en opleidingen om de vacatures van extra aandacht te voorzien. U wordt automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van reacties op de geplaatste vacatures. Kandidaten kunnen online op de vacature solliciteren en ontvangen van de scholen bericht over de sollicitatie.


Waarom werkt Meestervacature?

Het is de afgelopen jaren uit diverse onderzoeken gebleken dat steeds meer mensen online zoeken en solliciteren naar vacatures. Internet zorgt daarbij voor transparantie in het aanbod en het bereik van uw vacatures wordt ook enorm vergroot. Voor de werkzoekende is Meestervacature de website om vele onderwijsvacatures te vinden en op de hoogte te blijven van de nieuwste plaatsingen. De komende jaren zal dit aantal alleen maar verder toenemen en samen met de scholen blijven wij hier nieuwe functies voor ontwikkelen om het sollicitatieproces online optimaal te faciliteren.